Nye spill i 2006

Vi kjøper kanskje litt mange spill, men vi spiller også mye. Her kan du se hvilke spill vi har kjøpt eller fått i 2006:


Fredag 29. desember 2006

Vi tuslet rundt i julegatene i Tønsberg. All julehandelen i år ble gjort via nettet. Nå kunne vi nyte julegatene i fred og ro. Vi stoppet innom Bok og Media. Der fant Mathias et spill: "Pappa, jeg har funnet et spill og vi samler jo på spill..." Det skulle ikke mye overtalelese til før vi gikk ut med Noas ark. Vi havnet også innom en liten bruktbutikk med bøker, tegneserier og spill. Der fant vi også noen nye spill og kjøpte to pakker Pirates CSG.


Søndag 24. desember 2006

Det lå mange spill under juletreet. Mange fra Spillnissen og noen fra andre. Mathias fikk Elfenland, Anne Maline Halli Galli, May Alise Looping Louie, Karina kinasjakk og Tsuro og Karl Thomas fikk Scarab Lords og Age of Imperialism. I tillegg fikk vi Phase 10, Settlers - Event Cards og Pirates CSG. Takk til tante Sissel for Sequence for Kids!


Fredag 15. desember 2006

Vi mottok pakken vi bestilte fra brettspill.no. Vi har bestilt en del julegaver til oss selv om andre derfra. Karina var rask med å pakke alle inn, men Karl Thomas lurte Tempus unna. Den ville han ha med en gang.

På bildet vises gavene vi har bestilt fra brettspill.no og avalon.no.


Fredag 30. november 2006

Vi fikk tilsendt åttende pakken i Min første 1 2 3 den inneholdt to kortspill.


Tirsdag 21. november 2006

Ooops. Utenfor butikken ved bussholdeplassen stod det en kurv full av spill med redusert pris. Karina måtte bare kjøpe. I kurven fant hun Super 5 som så ut som et enkelt kortspill. Inne i butikken fant hun Mimiker som er et mimespill for barn.

  


Mandag 13. november 2006

Castella fant vi i en leketøysbutikk i Haugesund. Castella er en del av en serie lett strategi for barn og vi hadde lyst til å prøve det ut. Spillene så veldig lekre ut.


Fredag 27. oktober 2006

Karina har oppdaget at det er billigere, raskere og mer komfortabelt å ta bussen i stedet for toget inn til Oslo. Problemet er at busstoppet hun bruker i Oslo er rett utenfor en stor lekebutikk som har tilbudskurver utenfor. Når det er spill på tilbud i kurvene, så ryker ideen om at hun bruker mindre penger når hun tar bussen. Mektige Skjærer ble med hjem på andre busstur.


Torsdag 15. september 2006

Vi fikk tilsendt sjette pakke i Min første 1 2 3 den inneholdt et stigespill.

  


Søndag 10. september 2006

Karina og Karl Thomas var i Planetariet i København. Der er det en spennende butikk. Vi klarte å begrense oss og kjøpte kun Gobblet og en tankenøtt.


Fredag 1. september 2006

Karina var i Oslo sammen med Hildegunn. Hun forklarte Hildegunn at nå var det slutt på å kjøpe spill. De var innom både Outland og bokhandelen på Paleét uten å kjøpe et eneste spill og hun var veldig stolt fordi hun faktisk klarte det. Men noe av det første hun fikk øye på var Upwords. Karl Thomas hadde snublet over det på tilbud på Europris. "Hadde ikke vi bestemt oss for å ikke kjøpe nye spill på en stund?" spurte hun og han forsvarte seg: "Ja, men det var mange andre spill der som jeg ikke kjøpte. Og så tenkte jeg at ungene kunne bruke Upwords nå når de lærer å lese og skrive." Ja, da er det vel greit da...


Torsdag 24. august 2006

I dag kom den andre pakken med spillmaterialer fra Tyskland.


Onsdag 16. august 2006

Karina var på kurs i Oslo fra mandag til fredag. Hun bodde på hotell rett ved Outland. Hun hadde advart Karl Thomas om at hun kom til å kjøpe to nye spill. Det ene var Gøy med klokken og det andre var et nytt Go!. Barna trengte å lære klokken, og Go!-spillet vi kjøpte brukt, manglet mange brikker. I tillegg kjøpte hun Pakkesel.


Torsdag 10. august 2006

Nå har vi gjort det igjen. Vi hadde egentlig bestemt oss for at vi ikke skulle kjøpe flere nye spill, men så stakk vi innom finn.no fredag 4. august og fant noen virkelig gode tilbud. Sånn kan det gå. Da Karl Thomas innvendte at vi ikke skulle kjøpe flere nye spill, forsvarte Karina. Disse var jo brukt, - ikke nye. På forhånd hadde vi lagt av 5 spill: Acquire, Orcz, Betrayal at House on the HillJunta og Civilazation the boardgame. Men da vi kom for å hente dem, fant vi 13 til: Ta 6, Space beans, Café international, Kinesisk sjakk, Bang!Ringenes Herre jakten, Delta V, Warcraft boardgame, Gipf, Othello, Wapi og Go!. Labyrinth - the card game hadde vi fra før, men la den igjen hos Karinas foreldre som takk for at de passet barna.


Mandag 31. juli 2006

Nå har vi fått oss et nytt spill helt gratis. Det heter Akrobatene og vi har funnet på det selv. Det kan faktisk være at vi tjener penger på det... Vi skal i alle fall prøve å gi det ut. Vi fant et spennende sted på nettet: http://www.spielmaterial.de/ der vi bestilte brikker til vårt nye spill, - og litt ekstra når vi først var i gang. Blant annet spillet Samurai. Den første pakken kom 19. august. Den andre ble stoppet i tollen.

 


Lørdag 29. juli 2006

Marianne ringte oss da vi var i Dyreparken søndag 23. juli. "Jeg sitter med en bestilling til spillskrinet.no. Skal dere ha noe?" Sånt er vanskelig å avslå. Vi endte opp med Thurn and Taxis før vi gikk inn for å se på tigrene.


Onsdag 26. juli 2006

Vi fant på å dra inn til Oslo en dag i ferien. På vei inn spurte Karl Thomas: "Tror du vi klarer å la vær med å kjøpe et spill i dag?" Karina trengte ikke lang betenkningstid selv om begge visste at vi har kjøpt nok spill i det siste. "Nei." Vi endte opp med å kjøpe Monumento, Quattro, Java og en tankenøtt


Mandag 24. juli 2006

Vi havnet i en enorm leketøysbutikk i Kristiansand. Mathias og May Alise fikk hvert sitt spill: Musefelle og Jumping Frog game.


Tirsdag 4. juli 2006

Vi var i Silkeborg på jakt etter nye spill. Vi fant Settlers i Silkeborg for noen år siden før det var å få tak i andre steder enn i spesialbutikker i Norge. Derfor hadde vi store forventninger til å finne spennende spill som kom til å bli populære i Norge om noen år. Vi fant nok ikke de helt store spillene, men vi fant en rekke mindre: Bakari, Logik for viderekomne, Kaste gris, Blockster, Ace trumps Militærjets, Vini game motorcykler og to to tankenøtter


Søndag 2. juli 2006

Vi var i Labyrinthia og fant mye spennende. Vi kom ut med Quoridor Kid, Tipover, Hoppers, to 3D puslespill og to nye tankenøtter (Cube Lock og en labyrint)


Tirsdag 27. juni 2006

Karl Thomas var på jobbreise i Tyskland. Og i Hamburg fant han en svært spennende butikk fylt med spill. Han fant massevis blant annet massevis av 15 mm hærer og masse live-utstyr f.eks. plastrustninger, aluminiumsrustninger og våpen. Han fant et utvalg av de fleste typer spill og mange sære spill. Han prøvde å begrense seg og kjøpte tre spill: Caylus, Clans og en utvidelse til Carcassonne. Caylus kostet halvparten av prisen i Norge og Clans er ikke mulig å få tak i i Norge. 


Onsdag 24. mai 2006

Det finnes noe farlig som heter nyhetsbrev fra internettbutikker som selger brettspill. Vi fikk en sånn fra Spillskrinet der vi kunne få Voc, Medici og Goldbräu for 450,-. Da slo vi til og slang med Hansa som Karina hadde sett på tidligere uten å kjøpe. 


Tirsdag 9. mai 2006

May Alise hadde bursdag og hun fikk spillet My little Pony.

  


Mandag 8. mai 2006

Det lønner seg ikke økonomisk å ha god tid i Oslo til toget går... Da er det fort gjort å havne innom Outland og komme ut igjen med et nytt spil. 8. mai 2006 var det Oceania som ble med ut av butikken.


Tirsdag 25. april 2006

Karina stakk innom Outland mens hun ventet på toget. Det var mange spennende spill i hyllene. Hun klarte å komme seg ut av butikken med bare ett nytt spill; Odin's Ravens

  


Tirsdag 28. mars 2006

Vi snublet over Coda på outland.no dagen før Karina skulle prøve å bytte et Settlers-spill i Oslo. Karl Thomas mente hun kunne få det til bursdagen sin noen dager senere. Karina fant spillet da hun skulle bytte Settlers-spillet og åpnet det på hjemturen. 


Torsdag 16. mars 2006 

Vi fikk tilsendt 2-boken min som inneholdt spill.


Onsdag 7. mars 2006

Karina kom hjem med en stor, overfylt sekk med brettspill. Hun hadde vært i Oslo og kjøpt 13 spill av en kar som hadde annonsert en god del brettspill på finn.no. Karl Thomas kom over annonsen i forrige uke og vi klarte ikke å holde oss unna. Vi har bestemt oss for å legge alle spillene vekk for så å plukke fram ett om gangen, - derfor vil de ikke komme i spilloversikten før de er plukket fram igjen. Disse spille ble kjøpt: Terra, Mid Evil, Inkognito, Serenissima, Mare Nostrum, Cosmic Encounter, Return of the Heroes, Air Superiority, Amun-Re, Attika, New England, La Strada og I'm the Boss.


Tirsdag 28. februar 2006

Karina var ferdig på jobb klokken 18.00 på Blinder'n. Etter det spiste hun middag sammen med Cecilie som var på kurs i Oslo. Best som de satt og spiste, så Cecilie på klokken og oppdaget at klokken var 20.40. Toget gikk 20.43. I et vilt tempo sprang Karina i et forsøk på å rekke toget. Hun kom et halvt minutt for sent. Skuffet gikk hun inn på Outland og ringte Karl Thomas som var temmelig oppgitt fordi han hadde brukt 2.5 time fra barnehagen og til han fikk bilen inn på gårdsplassen. Det hadde snødd masse og mannfolkene i gaten hadde dugnad for å måke og få inn bilene. Vel, de ble enige om å kjøpe San Juan som plaster på såret. Det hører med til historien at neste tog var 40 minutter forsinket på grunn av snøen og at Karina måtte vente i rundt en halv time på Skoppum på en drosjesjåfør som faktisk turte kjøre henne hjem. Hun kom nedsnødd hjem halv ett på natten med San Juan trygt i sekken.


Onsdag 22. februar 2006

Anne Maline og Karina hentet den første pakken i Min første 1 2 3. Den inneholdt to spill som barna spilte og lekte med. 

    


Tirsdag 21. februar 2006

Karina og Karl Thomas havnet på Outland i Oslo og kom ut med tre nye spill: Ingenious, Saga og Carcasonne the River. De hadde en etterlengtet frikveld og skulle se "West Side Story"


Søndag 15. januar 2006

Vi hadde en dagstur til Sverige med ferjen til Strømstad. I Sverige kjøpte vi følgende spill: Banana Express, reiseutgaven til Settlers, Babylon, Metro og Diceman game.