Nye spill i 2007

Vi kjøper kanskje litt mange spill, men vi spiller også mye. Her kan du se hvilke spill vi har kjøpt eller fått i 2007:


Mandag 24. desember 2007

Også i år lå det spill under juletreet. Pentago XL, Spøkelsesskogen, Tenk Logisk, Coloretto, Kampen om Rai og Oregon.


Lørdag 15. desember 2007

I dag kom julepakken fra brettspill.no. Vi hadde bestilt mange julegaver og bursdagsgaver både på vegne av oss selv og andre. En del av de billigere spillene er gode som venne-gaver for barna. Til oss selv kjøpte vi: Stormenes tid, Talismann, Taj Mahal og Rubic 5x5. 


Torsdag 13. desember 2007

Avalon har en egen julekalender i år også. Og i en av lukene lå rabatt på alle brettspillene deres. På Avalon kan man få kjøpt spill som man ikke får tak i andre steder, så vi klarte ikke å stå imot. I dag hentet vi pakken med Oshi, Isolate, Sold!, Captivation, Fossil og Quadtria.


Tirsdag 11. desember 2007

Karina jobbet lenge i Oslo tirsdag 11. desember 2007. Som plaster på såret, stakk hun innom Outland og kjøpte Zèrtz. Vi hadde da lest en del skryt av Gipf-spillene og bestemt oss for å prøve dem mer.


Tirsdag 4. desember 2007

Hvorfor spillinteresserte selger spill, har vi ikke forstått. Men det betyr jo at vi kan kjøpe. Denne gangen kjøpte vi Tikal, Mexica, Eiszeit og Fifth Avenue av Åse og Henrik.


Onsdag 28. november 2007

Vi hentet en pakke med Med nebb og klør.


Lørdag 13. oktober 2007

I dag fant vi Fårspiel i postkassen. Den har vi vunnet.

På kvelden besøkte vi Trond for å spille. Han solgte ut mange spill slik at han fikk plass i hyllene til han kom hjem fra Essen. Å slippe oss inn til en som skal selge pent brukte spill, er farlig. Vi kom ut med Aqua Romana, Battle Line, Bausack, Caylus Magna Carta, Corsairs, Edel, Stein & Reich, Khronos, Keythedral, Once Upon a Time, Orcs at the Gates, Portobello Market, Princes of Florence, Taluva, Through the Desert, Timbuktu, Yspahan og Wyatt Earp. Og en til som vi har tenkt å gi i gave.

  


Onsdag 10. oktober 2007

Ja, og så var det lekebutikken ved siden av bussholdeplassen. Når Stormy Seas fra ThinkFun ligger i tilbudskurven utenfor butikken, så er det jo klart at jeg tar den med hjem.


Torsdag 4. oktober 2007

Vi kjøpte Kahuna brukt av Trond.


Lørdag 22. september 2007

Vi hentet en spennende pakke med barnespill: Jumbo Zoo, Hodebry, Animal Express, Politi og røvere og Magikernes natt. Vi skal nemlig få være med i juryen som kårer årets barnespill 2007.


Tirsdag 4. september 2007

Anne Maline fikk River Crossing til bursdagen sin.


Tirsdag 28. august 2007

Karl Thomas og jentene var til Øre-nese-hals kontroll i Horten. Der fant de Cluedo-reiseutgave og Kryssordspillet.

  


Søndag 26. august 2007

Mathias fikk Lockout av oss til bursdagen sin.


Fredag 24. august 2007

Karl Thomas var i Oslo på jobbintervju og det er farlig. I Oslo er det nemlig spillbutikker. Sånt må man bare gå innom når man først er i Oslo, syntes han. Så han kom hjem med Kings Blood og Succession. I tillegg fikk han en gratis, skadet utvidelse til Power Grid som viste seg å være helt ubrukelig på grunn av vannskade.


Onsdag 22. august 2007

Egentlig skulle vi bare bestille noen bursdagsgaver, men så hadde vi lyst til å bestille noen til oss selv også. Og det er jo kjekt å krysse fraktgrensen. I dag kom pakken med Vikings, Quarto!, Augsburg 1520, Notre Dame og Railroad Tycoon. Ja, og så Kortskalle som vi skal gi bort.


Mandag 23. juli 2007

Vi besøkte Labyrinthia utenfor Silkeborg. Der endte vi opp med å kjøpe Gridworks, Tortuga og River Crossing, men det siste er en bursdagsgave til Anne Maline så den får hun ikke før i september.

  


Torsdag 19. juli 2007

Vi pleier alltid kjøpe spill i Silkeborg og i år fant vi flere spill: Quackle!, Abesjov, Huske spillet, Where's Tinker Bell? og noen tankenøtter. Abesjov og Huske spillet så elendige ut, men kostet 10 kroner. Quackle! så bra ut og Where's Tinker Bell? så ut som et spill for jentene våre.


Tirsdag 17. juli 2007

Vi dro til Tønsberg og fant True or False - reiseutgaven.


Lørdag 14. juli 2007

Vi fikk tilsendt den trettende pakken i Min første 1 2 3. Den inneholdt et monopol-lignende spill.


Onsdag 11. juli 2007

Karl Thomas fant Cadoo og Pakkeselet på tilbud i Tønsberg.

  


Mandag 7. mai 2007

Karina klarte å være innom Outland uten(!) å kjøpe spill, - men det var nok bare fordi hun nettopp hadde kjøpt et spill i bokhandelen.


Onsdag 3. mai 2007

Karina kom over Airport på tilbud og nektet å motstå.


Tirsdag 27. mars 2007

Vi hentet to spillpakker. Den ene inneholdt Dungeon Twister, - grunnet en pakkefeil fikk vi tilsendt utvidelsen i forrige uke. Karl Thomas var kjapp til å avgjøre at vi ville beholde utvidelsen. Så da måtte vi bestille grunnspillet igjen.

Den andre pakken hadde vi bestilt via finn.no. Den inneholdt en rekke brukte spill;  Junior Monopol, Junior Geni, Junior Fantasi og På sporet av ordet. Vi fikk dem til en billig penge fordi spillene er godt brukt og faktisk mangler noen biter også. Mouse Trap fikk vi med på kjøpet fordi den ikke var komplett.


Onsdag 21. mars 2007

Det er noe farlig som heter Påsketilbud. Og vi falt for det igjen. Vi sendte inn en bestilling samme dag som vi dro på spilltokt til Askim og etter det besøket, måtte bestillingen utvides... Vi kjøpte Doom the Boardgame, Dungeon Twister 3/4 players, Euphrates & Tigris contest of kings, Gheos, Kakerlakkpoker, Primordial Soup, Scepter of Zavandor, Settlers: Struggle for Rome og Spøkelsestrappen. Vi unnskylder oss med at noen kanskje skal bli gaver.


Lørdag 3. februar 2007

Vi fikk tilsendt tiende pakken i Min første 1 2 3 den inneholdt et dominospill.


Lørdag 20. januar 2007

Igjen hentet vi en pakke fra brettspill.no. Den var spennende. Etter at vi begynte å blogge på brettspill.no, så har vi nemlig sett en del spennende spill der som vi kunne tenke oss. Og til sist klarte vi ikke å vente mer. Pakken inneholdt Bang! - Dodge City, Khet - The Laser Game, Loco!, Palazzo, Power Grid, Shear Panic! og Saint Petersburg.

 


Onsdag 17. januar 2007

Barna var hos tannlegen. Etterpå skulle vi kjøpe noen gensere til Mathias. Vi endte med å kjøpe masse klær til barna, støvletter til Anne Maline og spillet Koala Brødrene. Det er farlig med butikker som både har klær og brettspill...


Søndag 7. januar 2007

Vi var på den årlige juletrefesten på FFI. Der vant Mathias et spill Svarteper.


Onsdag 3. januar 2007

Vi fikk tilsendt niende pakken i Min første 1 2 3 den inneholdt et bingospill.